Rekisteröityminen

 

.Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee 
a) rekisteröityä kuluttajana Sadunkirjat asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
b) Antaa suostumuksensa, että Sadun kirjat rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Sadun kirjojen asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Sadun kirjat sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille.

Voit myös tilata ilman rekistöröintiä.

Tilauksen sitovuus

- Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.
- Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Sadun kirjat on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.
- Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista.
- Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Sadun kirjalla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

Toimitus seuraavana päivänä maksun näkyessä tilillä . Viivästyksiä voi tulla messujen ja tapahtumien aikana
- Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Sadun kirjat toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.
 

Maksutavat
 
Maksutavaksi voit valita pankkisiirron tai maksaa käteisellä nodettaessa.

Pankkisiirto: Saat tilausvahvistuksessa pankkiyhteystietomme, jolloin voit suorittaa maksun pankistasi. Käytä maksaessasi viitenumeroa.

 

 

Palautukset

- Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.
-Jos palautat tuotteen ota ensin yhteyttä sähköpostilla, niin sovitaan miten toimitaan.

 

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiata vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä

 hyvityksestä.

Reklamaatio

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Sadun kirjalle, joko sähköpostitse osoitteeseen satunatu@welho.com tai postitse osoitteeseen Satu Natunen, Satulakuja 6 D 28 01200 Vantaa  Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta sadun kirjat antamien ohjeiden mukaisesti. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Sadun kirjat palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

 

 

 

Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Rekisteriseloste

LAKISÄÄTEINEN REKISTERISELOSTE


Rekisterinpitäjä: 
 Tmi. Satu Natunen
 Satulakuja 6D 28
 01200 Vantaa 
Rekisterin nimi: Yritys asiakasrekisteri
Rekisterin tarkoitus: Asiakassuhteen hoitaminen
Rekisterin sisältämät tiedot:
Henkilön etu- ja sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja salasana sekä muita tilauksen ja uutiskirjeiden toimittamiseksi tarvittavia tietoja.
Tietolähteet: Asiakas syöttää tiedot itse
Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö: 
 Satu Natunen
 
Puhelin 0405944206
Sähköposti: satunatu@welho.com
Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tiedot tallentuvat palvelimelle, jonne vain rekisteriasioita hoitavalla henkilöllä on käyttöoikeudet. Tiedot on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla